Onderhoud

Na verloop van tijd wordt buitenzonwering vuil. Dit komt door de weersinvloeden en luchtvervuiling. Om het weer netjes te krijgen zouden de doeken van de schermen vervangen kunnen worden. Dit is uiteraard een vrij rigoureuze aanpak, als alternatief biedt Waterborg in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf het reinigen van uw zonweringsdoeken aan. Dit geldt ook voor screendoeken!

Om uw zonwering in een goede conditie te houden is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Daarnaast is het aan te raden om uw zonwering minstens 1 keer per jaar te laten controleren. Zo kunnen kleine beschadigingen en storingen gerepareerd worden. Waterborg Zonwering Groningen levert deze service. Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van zonwering is het reinigen van de verschillende onderdelen. Hiermee kunt u een lange levensduur waarborgen. 

Tevens bied Waterborg de mogelijkheid om projectmatig een onderhoudscontract aan te gaan voor uw buitenzonwering. Hierbij kunt u denken aan het volgende, indien nodig kleine onderdelen vervangen, losrakende bouten, moeren en schroeven vastzetten of de afstelling van motoren controleren.

Uitvoering van de werkzaamheden gebeurt zonder onderbreking en inzet van klimmateriaal wordt, tenzij anders aangegeven, verzorgd door Waterborg. Het uitvoeren van de inspectie is niet merk- of type gebonden.

Ieder jaar inspecteren onze monteurs de staat van onderhoud. Wij nemen van te voren contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wanneer tussentijds onderhoud gewenst is (storm etc.) dan kunt u een beroep op ons doen en proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Over ons

Waterborg Zonwering Groningen is al meer dan 140 jaar lang specialist op het gebied van zonwering en kunnen u adviseren in het uitzoeken van zowel uw binnen- als uw buitenzonwering! Door het ruime assortiment bij Waterborg Zonwering kunt u bij ons een compleet advies krijgen voor het renoveren van uw tuin of woning.

Contact

Kantoor - Showroom
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen

050 - 760 04 62
info@waterborgzonwering.nl


Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden. - Konima Webdesign