Montage

Naast de verkoop van zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, screens en horren, verzorgt Waterborg Zonwering Groningen de volledige montage van alle producten. Onze montageteams werken door heel Noord-Nederland. De montage wordt volledig afgestemd op de leverdatum, waarna de uitvoering van de montage op basis van afspraak met de klant wordt uitgevoerd.

De montage wordt op basis van stuks berekend. Voor grote projecten adviseren wij u rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Het ideale aan onze webshop is dat u heel eenvoudig de gewenste zonwering kan bestellen en bij u thuis kan laten bezorgen en met behulp van de gebruiksaanwijzing in de verpakking kunt u de zonwering zelf plaatsen. Mocht u liever de zonwering komen afhalen bij Waterborg dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling en kan de zonwering tijdens openingstijden worden afgehaald. Natuurlijk kunt u ook aangeven dat u graag de zonwering professioneel wilt laten monteren door onze eigen monteurs.

Onze proffesionele monteurs met 20 jaar ervaring weten precies wat zij moeten doen en werken vakkundig en snel. In een mum van tijd staat er een prachtige overkapping naast/nabij uw stulpje!

Garantie

Waterborg Zonwering Groningen levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten met CE keurmerk. Vele zonneschermen zijn daarnaast ook nog een keer TÜV gekeurd, dit is een zeer zware Duitse keuringinstantie zodat wij zeker weten dat wat wij leveren van hoogstaande kwaliteit is. Dit is ook de reden dat Waterborg Zonwering Groningen zonder blikken of blozen een no-nonsense garantie verstrekt van 5 jaar met garantiecertificaat.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Over ons

Waterborg Zonwering Groningen is al meer dan 140 jaar lang specialist op het gebied van zonwering en kunnen u adviseren in het uitzoeken van zowel uw binnen- als uw buitenzonwering! Door het ruime assortiment bij Waterborg Zonwering kunt u bij ons een compleet advies krijgen voor het renoveren van uw tuin of woning.

Contact

Kantoor - Showroom
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen

050 - 760 04 62
info@waterborgzonwering.nl


Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden. - Konima Webdesign