Inmeten

De ritsscreens, screens, rolluiken of uitvalschermen die u bestelt, maken wij volledig op maat voor u. Dat komt vanzelfsprekend heel precies. De zonwering wordt namelijk gemonteerd op of dichtbij uw kozijn. Als de maatvoering niet klopt, is de zonwering te groot of te klein en heeft u een probleem met de montage.

Uw zonwering is zoals gezegd een op maat gemaakt product. Het is daarom erg belangrijk, dat de bestelde maten ook daadwerkelijk juist zijn. Wij hebben dan ook een uitgebreide inmeetinstructie op onze webshop staan.

De inmeetservice: zo werkt het

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste maten hanteert? Maak dan gebruik van de inmeetinstructies. Dit werkt eenvoudig, tijdens het bestelproces geven wij u een duidelijke uitleg over het inmeten. 

Bij uw bestelling geeft u de maten aan zoals u die hebt ingemeten. De voorlopige prijs die u krijgt, is dan heel betrouwbaar. Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op en komt vrijblijvend bij u langs om uw project in te meten. De tijdsduur van de inmeting zal circa 1 uur duren. Aan de hand daarvan zal de vertegenwoordiger een offerte uitbrengen.

Wilt u toch liever vertrouwen op de rolmaat of duimstok van een zonweringspecialist? De producten worden direct en vakkundig ingemeten. En tegelijkertijd kunt u zich door ons laten adviseren. Uiteraard hebben wij altijd kleurstalen bij ons, dus u krijgt tijdens het inmeten ook nog eens advies op maat. U koopt tenslotte niet elk jaar zonwering!

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Over ons

Waterborg Zonwering Groningen is al meer dan 140 jaar lang specialist op het gebied van zonwering en kunnen u adviseren in het uitzoeken van zowel uw binnen- als uw buitenzonwering! Door het ruime assortiment bij Waterborg Zonwering kunt u bij ons een compleet advies krijgen voor het renoveren van uw tuin of woning.

Contact

Kantoor - Showroom
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen

050 - 760 04 62
info@waterborgzonwering.nl


Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden. - Konima Webdesign