Bel ons: 050 - 760 04 62

logo tijdelijk

Al meer dan 140 jaar een begrip in het Noorden

Bekijk onze producten

Waterborg Zonwering, al 140 jaar een begrip in het Noorden

 

Waterborg Zonwering Groningen is al meer dan 140 jaar lang specialist op het gebied van zonwering en kunnen u adviseren in het uitzoeken van zowel uw binnen- als uw buitenzonwering. Door het ruime assortiment bij Waterborg Zonwering kunt u als particulier bij een compleet advies krijgen voor het renoveren van uw tuin of woning op gebied van zonwering. Door het royale klanten bestand op zakelijk vlak is Waterborg Zonwering flexibel ingesteld en daarmee de ideale partner voor onderhoud van zonwering aan grote gebouwen evenals nieuwe projecten voor zonwering binnen en buiten.

 

Ik ben op zoek naar:

Producten

Producten

Bekijk onze binnen- en buitenzoweringen die wij aanbieden. Er is keuze zat voor voor elke wering die je maar kan bedenken. Komt u er niet helemaal uit? Dan kan je altijd vrijblijvend advies vragen!

Bekijk onze producten >

Projecten

Projecten

Voor inspiratie kunt u onze projecten bekijken. Hier staan verschillende projecten die wij hebben uitgevoerd zodat u een impressie kan hebben!.

home onderhoud

Onderhoud

Na verloop van tijd wordt buitenzonwering vuil, dit komt door weersinvloeden en luchtvervuiling. Ieder jaar inspecteren onze monteurs de staad van onderheid. Wij nemen van te voren contact met op voor het maken van een afspraak.

Bekijk het onderhoud >

 

Waarom Waterborg zonwering?

Waterborg Zonwering is al meer dan 140 jaar specialist op het gebied van zonwering. Met de kennis en expertise die wij hebben, adviseren wij graag bij het uitzoeken van zowel uw binnen- als buitenzonwering.

Als u hulp nodig hebt voor het vinden van een passende oplossing, horen wij dat graag! Neem contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan